Erfaringer med Neurofeedback - Juni 2023

Fra søvnløshed og stress til indre ro og mere overskud med Neurofeedback

"Neurofeedback har haft en bemærkelsesværdig effekt på mit liv. Min søvnkvalitet er forbedret, og jeg nyder længere og bedre søvn. Jeg oplever øget overskud, et bedre humør og et styrket selvværd. Mine bekymringer belaster mig ikke længere på samme måde, og jeg har endda formået at slippe af med en dårlig vane. Neurofeedback har hjulpet mig med at finde indre ro, og med at få en forbedret livskvalitet."

Hvem er jeg

Jeg, en aktiv kvinde i halvtredserne, har i mere end 20 år kæmpet med at falde i søvn og sove hele natten. Tankemylder ved sengetid og opvågning om natten har plaget mig og gjort, at jeg aldrig følte mig ordentligt udhvilet om morgenen. Den dårlige søvn har haft en negativ indvirkning på mit humør og min energi i hverdagen.

Tanker om hvad jeg kunne gøre bedre, ting jeg skulle huske og alt det, jeg ikke havde opnået, gentog sig nat efter nat. Efter min skilsmisse i 2001 kom bekymringer om økonomi og mine børns fremtid til. Selv efter flere terapiforløb blev mine søvnproblemer ved med at plage mig.
Langvarigt pres på arbejdet og i mit personlige liv førte til sidst til en stresssygemelding.

Effekten af Neurofeedback

Jeg havde hørt om Neurofeedback via en veninde, og jeg besluttede jeg mig for at prøve et terapiforløb. Resultatet har overgået mine forhåbninger. Allerede efter den første session oplevede jeg for første gang i over to årtier at kunne falde i søvn uden at spekulere. Denne positive oplevelse har gentaget sig aften efter aften i de fem måneder, der er gået, siden jeg startede med Neurofeedback. Hvis jeg vågner om natten, tænker jeg nu: "Hvor er jeg heldig, jeg behøver ikke stå op, jeg har flere timer tilbage at sove", og jeg falder let i søvn igen.

Konklusion

Selvom jeg stadig står over for udfordringer arbejdsmæssigt og i mit personlige liv, har mine bekymringer ikke længere samme magt over mig. Jeg arbejder igen, mit humør er forbedret, og glæden er vendt tilbage i min dagligdag.
Jeg har fået mere overskud til at gøre ting for mig selv og til at tilbringe tid med mine veninder. Som en uventet bonus har jeg endda mistet lysten til at ryge.
Alt i alt føler jeg mig mere i balance og har fået et styrket selvværd.